Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Måltid med kylling & butternut

120 g

Måltidsklemme til børn med kylling og butternutsquash fra Alex&Phil

24 kr.
Medlemspris 21,60 kr.
Beskrivelse
Måltid med kylling & butternut

Om varen

Økologisk kylling- og butternutmåltid til børn fra Alex&Phil, 1 stk., 120 g.

Færdigt måltid med øko-kylling fra små svenske landbrug, tilberedt med hvid quinoa, butternutsquash, søde kartofler, løg og rapsolie. Krydret med tørrede, svovlfri abrikoser og solbær. Måltidet er fri for mælk og gluten.

Måltidet kommer i en klemmepose og anbefales til børn fra 6 måneder og opefter. Serveres ved stuetemperatur eller varmes i vandbad til spisetemperatur. Pakken kan ikke opvarmes i mikrobølgeovn.

Om producenten

Alex&Phil er et svensk barnemadsmærke startet i 2015 af Jenny Wessblad Hårdh. Som nybagt mor savnede Jenny et alternativ til børnemad, der smagte som rigtig mad lavet fra bunden. Det ønske udviklede sig med tiden til Alex&Phil – opkaldt efter hendes to sønner Alexander og Philip.

Alt i Alex&Phils smoothies og måltider er økologisk og KRAV-certificeret. Det betyder, at råvarerne dyrkes uden kunstgødning og kemiske bekæmpelsesmidler, og at maden ikke er tilsat kunstige tilsætningsstoffer eller er produceret med GMO. Alle opskrifterne er omhyggeligt sammensat efter små børns ernæringsbehov, og smagstestet af Alexander og Philip og deres venner.

Ingen af produkterne indeholder ris, koncentrat fra juice, askorbinsyre, sukker eller salt. Pakning og låg er fremstillet af bioplast, helt eller delvist fra sukkerrør.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-