Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Måltid med middelhavsgrønt

120 g

Vegansk måltidsklemme til børn med middelhavsgrønt fra Alex&Phil

24 kr.
Medlemspris 21,60 kr.
Beskrivelse
Måltid med middelhavsgrønt

Om varen

Økologisk middelhavsmåltid til børn fra Alex&Phil, 1 stk., 120 g.

Færdigt måltid på en base af røde linser og hvid quinoa tilsat aubergine, squash, løg, hvidløg, peberfrugt, tomater, basilikum og olivenolie. Måltidet er vegansk og fri for mælk og gluten.

Måltidet kommer i en klemmepose og anbefales til børn fra 6 måneder og opefter. Serveres ved stuetemperatur eller varmes i vandbad til spisetemperatur. Pakken kan ikke opvarmes i mikrobølgeovn.

Om producenten

Alex&Phil er et svensk barnemadsmærke startet i 2015 af Jenny Wessblad Hårdh. Som nybagt mor savnede Jenny et alternativ til børnemad, der smagte som rigtig mad lavet fra bunden. Det ønske udviklede sig med tiden til Alex&Phil – opkaldt efter hendes to sønner Alexander og Philip.

Alt i Alex&Phils smoothies og måltider er økologisk og KRAV-certificeret. Det betyder, at råvarerne dyrkes uden kunstgødning og kemiske bekæmpelsesmidler, og at maden ikke er tilsat kunstige tilsætningsstoffer eller er produceret med GMO. Alle opskrifterne er omhyggeligt sammensat efter små børns ernæringsbehov, og smagstestet af Alexander og Philip og deres venner.

Ingen af produkterne indeholder ris, koncentrat fra juice, askorbinsyre, sukker eller salt. Pakning og låg er fremstillet af bioplast, helt eller delvist fra sukkerrør.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-