Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

OBS! Grundet Tour de France er det ikke muligt at få levering fredag den 1/7, for postnumrene 0-2500. 

Indisk citronpickles

225 g

Fermenteret citronpickles med varme krydderier fra Det Grønne Værksted

55 kr.
Medlemspris 49,50 kr.
Beskrivelse
Indisk citronpickles

Om varen

Økologisk indisk citronpickles fra Det Grønne Værksted på Barritskov, 225 g.

En pickles på citroner smagt til med æble, chili og varme krydderier. Fermenteret over 2 måneder under kyndigt opsyn af vores kokke.

Under fermenteringsprocessen udvikler citronerne en helt særlig aromatisk, kompleks, og lidt bitter, syrlig smag. Den færdige citronpickles pakkes på glas og køles straks ned.

Vores krydrede citronpickles er inspireret af det indiske køkken, hvor det ikke er ualmindeligt at servere flere slags pickles som tilbehør til karryretter og daal mm.

Anvendelse

Den syrlige, salte og krydrede pickles er en suveræn smagsgiver og et herligt 'kondiment' at have i arsenalet, når der skal lives op i gryderetter, karryer, marinader, dressinger mm.

Brug fx citronpickles som smagsgiver til en kikærtecurry, en marokkansk tagine, indisk lamme-'stew' eller som et pikant tilbehør til grillede grøntsager, kød og fjerkræ.

Om Det Grønne Værksted

Det Grønne Værksted er Aarstiderne grøntsags- og fermenteringslaboratorium, som man finder i vores pakkeri på Barritskov ved Vejle Fjord.

Her skræller, snitter og fermenterer vi hver uge snitgrønt, toppings, slawmix og smagsgivere til vores måltidskasser – og nu også Jordens Bedste Købmand.

Opskrifterne er udviklet og fintunet af vores kokke, for at du hurtigt og nemt kan give dine måltider et løft i hverdagen.

Opbevaring

Bør altid opbevares på køl ved højst +5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-