Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Snehvide skimmelost

150 g

Hvidskimmelost fra Grand Fromage

59 kr.
Medlemspris 53,10 kr.
Beskrivelse
Snehvide skimmelost

Om varen

Økologisk hvidskimmelost fra Grand Fromage, 150 g.

Smagen fra hvidskimmel-modningen giver en karakter af champignon med en bred bouquet. Osten har en flot blød og næsten cremet konsistens. 

Mælken kommer fra en økologisk gård, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en halvfast hvidskimmelost, som fremstilles i små 2000 liters ostekar og håndfyldes i formene. Hvorefter osten saltes i et døgn.

Osten modnes og pakkes af Grand Fromage i Aarhus.

Om producenten

Grand Fromage er kompromisløs på kvalitet, håndværk og gode råvarer. Derfor leverer de til 600 af de bedste restauranter og køkkener i Danmark.

Familiefirmaet er drevet af Jens-Einer Lindberg, der er opvokset med ost og smør på Lindberg mejeri og er uddannet mejeritekniker og Thomas Lindberg som blandt andet har arbejdet som chef på Michelin-restauranten Relaise de la poste i Frankrig.

Anvendelse

Velegnet i hvide saucer og til pasta.

Osten går også godt til brød eller kiks. Server osten ved stuetemperatur, hvis du vil have mest ud af deres forskellige smagsnuancer.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst +5 °C.

Bemærk, at den holdbarhed der er angivet ud for varen herunder er vejledende. Holdbarhed gælder antal dage fra og med datoen, du modtager varen.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-