Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne.

Babymangoer i kasse

Nyhed
Min. 1,8 kg

Små 'snack'-mangoer fra Spanien med en lille sten og næsten ingen fibre

115 kr.
Medlemspris 103,50 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Babymangoer i kasse

Om varen

Økologiske babymangoer fra Spanien, ca. 12 stk., min. 1,8 kg i alt.

Små mangoer, som er modnet før de er færdigudviklede og når fuld størrelse. De små frugter gemmer på en lille sten, nærmest som i en blomme, og sødt og glat gult frugtkød med næsten ingen fibre.

Spanske babymangoer ses ikke så ofte på vores breddegrader, da spanierne foretrækker at eksportere de fuldvoksne mangoer i stedet, og gemme de små for sig selv.

Mangoerne høstes og pakkes af Rufino, der holder til udenfor Motril, nær kysten syd for Granada, hvor frugterne får masser af sol næsten året rundt. Kassen kan indeholde op til tre forskellige sorter, som fx Irwin, Osteen, Tommy Atkins og Kent, alle med forskellige farvenuancer og teksturer i skindet og varierende grader af sødme.

Anvendelse

Babymangoer er nemme at gå til, da de små sten giver lidt mindre forarbejde end sædvanligt. Brug babymangoer, som du ville bruge almindelige mangoer, i salater, på morgenmaden, i chutneys eller bare som en snack. 

En mangofrugt er spiseklar, når den dufter, er blevet lidt blød og farverne i skallen er blevet mere gyldne. En moden mango spises lettest ved at flække den midt på, så tæt ved stenen som muligt.

Opbevaring

Opbevar umodne mangofrugter ved stuetemperatur, til de føles bløde og modne, men uden at kødet giver for meget efter.

Hvis du vil fremskynde processen, kan du placere din mango i en papirpose. Modne mangoer holder et par dage i køleskabet.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-