Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne.

Dragefrugt

1 stk., min. 300 g

Tropisk frugt, også kendt som 'pitahaya', dyrket i Spanien

39 kr.
Medlemspris 35,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Dragefrugt

Om varen

Økologisk dragefrugt fra Spanien, 1 stk., min. 300 g.

Med sin markante lyserøde farve og grønne, flammelignende blade ligner dragefrugten næsten noget fra et eventyr. Indeni er den blød, sød, mild og saftig, og smager lidt som en mellemting mellem en pære og en kiwi.

Pitahaya-planten stammer oprindeligt fra Mellemamerika, og dyrkes i dag overvejende i Sydøstasien og Australien. Derfor er vi også ekstra stolte af at kunne hente økologiske dragefrugter hjem fra det sydlige Spanien – nærmere bestemt Andalusien, hvor vores gode ven Pepe Montiel og hans barnebarn Javier dyrker dragefrugter side om side med andre eksotiske godter som papaya og passionsfrugter.

Pepe og Javier dyrker flere forskellige sorter af 'pitahaya', og man kan være heldig at modtage en frugt med enten hvidt, mørke- eller lyserødt frugtkød (alle tre smager fabelagtigt, skulle vi hilse og sige!).

Anvendelse

Dragefrugter har absolut mest smag, når de yderste blade på frugten er ved at blive tørre. Er bladene helt friske og grønne, når du modtager frugten, så vent en dag eller to med at spise den.

Selve frugten er utroligt nem at spise: Bare halver frugten på langs, skær to snit på kryds ned i frugtkødet, "vip" frugten op og fri af sin skal, og spis!

Ellers er dragefrugt også god i smoothies, bowls, frugtsalater og andre desserter, ligesom den kan bruges i salsaer og salater.

Opbevaring

Kan opbevares på køkkenbordet. Helt modne dragefrugter bør opbevares på køl.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-