Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

SommergrøntKassen

Nyhed
7-10 slags grønt fra Danmark, min. 2,5 kg

Alt det bedste vores danske avlere har at byde på sommeren igennem

169 kr.
Medlemspris 152,10 kr.
Beskrivelse
SommergrøntKassen

Om varen

Økologiske grøntsager udelukkende fra danske leverandører, 2,5-3 kg i alt.

For os er sommeren lig med forventningens glæde  en tid, hvor vi hver uge venter spændt på, at alle vores favoritter begynder at spire op af jorden herhjemme. Derfor har vi lavet denne danske sommergrøntkasse, som en hyldest til alt det, vi går og glæder os til sommeren igennem.

Indholdet i kassen varierer fra uge til uge, men du vil altid få min. 2,5 kg grønt i kassen, og altid udelukkende grøntsager fra dansk avl.

Du kan fx finde spæde sommerkål, fine nye kartofler, saftige og skarpe små radiser og et væld af friske danske sommersalater i din kasse. Først på sæsonen vil du støde på rabarber og asparges, mens du senere på sæsonen vil finde majs og ærter i din kasse.

Indholdet passer typisk til 2-4 personer.

Anvendelse

Med kassen kommer du bredt rundt i alt det nye, men får også dækket de mest basale grøntsagsbehov. Der vil fx ofte være både kartofler og gulerødder i kassen, ingredienser til en hurtig salat samt lidt for de mindste at gnave på, mens I venter på at grillen bliver klar.

Omfavn mangfoldigheden i alt det, den danske muld kan præstere, og prøv forskellige tilberedninger af, når du bearbejder dine grøntsager. Nyd fx at sommerfennikel kan spises både rå som crudité eller som smagsgiver i en let pastaret, damp forsigtigt dine asparges med lidt vin og smør eller smid dem på grillen sammen med en spidskål og en håndfuld porrer – mulighederne er uendelige.

Opbevaring

Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer dine grøntsager i vores store opbevaringsguide.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-