Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Alkmene – Cider

75 cl

Vildfermenteret æblecider på danske Alkmene æbler fra Æblerov

145 kr.
Medlemspris 130,50 kr.
eksl. pant
Beskrivelse
Alkmene – Cider

Om varen

Økologisk Alkmene æblecider (6,6 %) fra Æblerov, 75 cl.

Spontangæret 'single variety' æblecider på sidste års Alkmene æbler fra Lærkehøj frugtplantage, plukket kun et stenkast fra Æblerovs cideri på Vestsjælland.

Æblerne gennemgår en kort koldmaceration efter presning, hvor der tilsættes friske hyldeblomstskærme til mosten, inden cideren filtreres og flaskegæres. Denne proces giver cideren et floralt, sommerligt udtryk. Resultatet er en tør og frugtig cider, der smager af ren solskin på flaske.

Naturligt bundfald kan forekomme. Nydes afkølet.

Fakta

Land: Danmark
Producent: Æblerov
Type: Æblecider
Alkohol-%: 6,6

Om producenten

Æblerov er et økologisk cideri, der har hjemme i Beauvais' gamle survare-fabrik i Svinninge på Vestsjælland.

Siden 2011 har holdet bag Æblerov presset og gæret økologisk frugt i jagten på en ny dansk ciderstil. Man går ikke så meget op i, om det er de rigtige franske cideræbler der kommer i flasken, men laver i stedet cider på gode danske spiseæbler, hvor de "rene tilfældigheder" der opstår under gæringsprocessen får lov at præge smagen af det færdige produkt.

I starten foregik produktionen med håndbetjent frugtkværn og -presse i en lille garage i Vanløse – i dag producerer man mere end 85.000 liter flydende frugt hvert år på fabrikken i Svinninge, og leverer til nogle af de bedste restauranter i ind- og udland.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-