Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

Bliv medlem af Aarstiderne Plus og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Nature Syrah

75 cl

Kraftig, frugtig og krydret sydfransk naturvin, ikke tilsat sulfitter

199 kr.
Medlemspris 179,10 kr.
Beskrivelse
Nature Syrah

Om varen

Nature Syrah rødvin, 75 cl.

En kraftig rødvin, der allerede ved duften afslører sig selv som værende frugtig og krydret. Smagsmæssigt er vi i samme univers - stærke noter af mørkerøde bær som kirsebær, brombær, jordbær, og også prikkende sort peber.

Nature Syrah er en god "naturvin for begyndere", hvor vinens klassisk rødvinsaroma bliver udfordret af en lidt mere tør og kompleks eftersmag.

Nature Syrahs rundhed passer fortrinligt med rødt rød, med en lammeculotte, fasankød, en simreret der har stået flere timer på komfuret og udviklet smag og kraft, eller grillet frisk. Ikke mindst er den god til oste, især gedeost akkompagneret af en kompot af mørkerøde bær.

Fakta

Land: Frankrig
Region: Languedoc-Roussillon
Producent: Domaine Ricardelle de Lautrec
Drue: Syrah
Alkohol-%: 13

Ikke tilsat sulfitter.

Om producenten

Domaine Ricardelle de Lautrec er centreret omkring byen Coursan i hjertet af Languedoc-Roussillon. Her har historien sat sine tydelige præg, da Via Domitia (den første romerske vej) løber over de 123 hektarer vinstokke. Lionel Boutie er 4. generation på vingården, og 5. generation er allerede sikret.

Siden 1999 har familien Boutie dyrket deres jorde 100% økologisk. Jorden består af ler og limsten samt en masse småsten, der sammen med det varme sommerklima, de barske vintre og middelhavets positive indflydelse sikrer sunde og raske vinplanter og vidunderlige vine. 

Vinene i denne serie er fremstillet ved hjælp af spontangæring, med minimal intervention i marken og kælderen og helt uden tilsat svovl, og har derfor gjort sig fortjent til det franske 'Vin Méthode Nature' mærke.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-