Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Dill Anise Aquavit

500 ml

Forfriskende og kompleks akvavit fra Copenhagen Distillery

349 kr.
Medlemspris 314,10 kr.
Beskrivelse
Dill Anise Aquavit

Om varen

Økologisk Dill Anise Aquavit 41 % fra Copenhagen Distillery, 500 ml.

Et nyt og modigt bud på den klassiske danske akvavit. Dild er den primære smagsgiver, men den bliver holdt smukt i hånden af en smule anis og citronskal. Helheden bliver en helstøbt akvavit med en forfriskende kvalitet.

Pa trods af den enkle og stringente komposition, er smagen og duften virkelig kompleks og fyldig, med en distinkt citrusduft og en lang eftersmag, der lige akkurat giver den rette varme og intensitet, som man forventer hos en akvavit.

Et oplagt valg til julebordet. Egner sig også fortræffeligt til alle slags fisk og skaldyr. Nydes bedst ved stuetemperatur.

Om producenten

Copenhagen Distillery er etableret i 2014 som Københavns første selverklærede "eksperimenterende mikro-destilleri".

Destilleriets særkende er at udvikle produkter, som er nye, kompromisløse og udfordrende. En spiritus fra Copenhagen Distillery skal altid byde på en overflod af velsmag, nydelse og overraskende elementer i perfekt forening.

Denne filosofi har allerede ledt til en række kreative produkter, herunder en serie af nyskabende akvavitter, samt en række unikke "limited release"-produkter og samarbejder med danske bartendere og restauratører.

Opbevaring

Opbevares mørkt og ikke for varmt.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-