Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Margalh Blanc

75 cl

Aromatisk og mediumtør hvidvin med masser af frugt og friskhed

85 kr.
Medlemspris 76,50 kr.
Beskrivelse
Margalh Blanc

Om varen

Bassac 'Margalh' Blanc, 75 cl.

Mediumtør hvidvin med en aroma af citrusfrugter og stenfrugt med enkelte blomsternoter. Livlig og ren fornemmelse i munden med masser af frugt og friskhed.

'Margalh' er sydfransk for den almindelige rajgræs, som vokser vildt hele efteråret og vinteren igennem på de økologiske vinmarker. Om foråret pløjes græsset ned i jorden for at styrke jordens frugtbarhed og struktur, hvilket hjælper vinen med at gro.

Fakta

Land: Frankrig
Region: Languedoc
Område: IGP Côtes de Thongue
Producent: Domaine Bassac
Druer: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Grenache Blanc
Alkohol-%: 12,5

Indeholder sulfitter.

Om producenten

Vinhuset Domaine Bassac holder til i området Côtes de Thongue. Her langs Thongue-floden i Languedoc, findes 23 vindistrikter, hvor bønderne på forskellig vis alle arbejder med bæredygtig vinproduktion.

Domaine Bassac har været økologisk certificeret siden 1986, længe før det var moderne at flage med den slags. Markerne dækker omtrent 80 hektar, og består af en lang række særlige jordtyper. Her dyrkes en helt unik blanding af vinstokke, der er nøje udvalgt for at tage højde for terroirens karakter og alsidighed.

Resultatet er autentiske og balancerede vine, hvor jorden, vinstokkene og de dedikerede mænd og kvinder, som dyrker den, kommer til udtryk i det endelige produkt.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-