Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Tofu – Tang

250 g

Frisklavet tofu med håndhøstet dansk sukkertang fra Lê Trang

44 kr.
Medlemspris 39,60 kr.
Beskrivelse
Tofu – Tang

Om varen

Økologisk tofu med sukkertang fra Lê Trang, 250 g.

Tofu produceret i Danmark på økologiske sojabønner fra Italien, nigarisalt fra Japan og håndhøstet sukkertang fra de indre danske farvande. Resultatet er en frisk og blød tofu med en god umamismag, hvor tang og sojabønner supplerer hinanden perfekt.

Sojabønnerne lægges i blød, før de males til sojamælk. Sojamælken koges derefter op, og når den er kølet ned igen tilsættes nigarisalt, hvilket får sojamælken til at koagulere. Herefter hældes den i forme, hvor den presses til tofu.

Denne procedure giver tofuen den ganske særlige smag, konsistens og fasthed, som er Lê Trangs varemærke. Bemærk, at frisk tofu har en naturlig begrænset holdbarhed.

Om producenten

Velsmagende mad af gode råvarer har været opskriften for Trang Thien Lê, siden hun i 2014 kom til Danmark og begyndte at lave vietnamesisk street food. Men, hun har savnet tofu af ordentlig kvalitet, og derfor er hun begyndt at lave sin egen – af økologiske råvarer fra Europa.

Lê Trangs mål er at hjælpe alle, der vil det, med at spise spændende mad med tofu, og vise at tofu kan produceres lokalt, uden at gå på kompromis med smag og konsistens. Samtidig arbejder Lê Trang for at deres produktion er i balance med deres omgivelser, hvilket for dem betyder et lavt klimaaftryk og opmærksomhed på kvaliteten i valg af råvarer.

Anvendelse

Tofu med tang har en god umamismag og et friskt og 'skandinavisk' udtryk, der gør sig godt i lette og sommerlige retter.

Nyd den fx med grillet sommerspidskål, løvstikke, revet citronskal og smørdampede nye løg, gerne med en saftig salat med en mild vinaigrette og ristede solsikkekerner til.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst +5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-