Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Nøgleguide

Hvis du bor i aflåst opgang, skal vi bruge nøgle for at kunne levere dine varer.

For dig, der bor i hovedstadsområdet

Du har mulighed for at aflevere din nøgle i en af vores butikker i hovedstadsområdet. Du kan aflevere inden for åbningstiden 10-18. 

Du finder lokationerne her:
- Krogerup Avlsgaard i Humlebæk
- Classensgade på Østerbro
- BaneGaarden i København S

Du kan også aflevere den på vores distributionscenter på Stamholmen 175 i Hvidovre mellem kl. 09-16 alle hverdage. Her finder du Aarstiderne i stueetagen.

Foretrækker du ikke at skulle aflevere den i person, kan du sende den med posten ved at følge nedenstående guide.

Send nøglen til os med posten

Bor du ikke tæt på en af vores lokationer, skal du sende os en nøgle til din opgang: Sæt nøglen fast på et stykke pap, skriv det telefonnummer, du har oplyst ved oprettelsen, og send den i en lukket kuvert. Du skal ikke skrive din adresse på kuverten!

Nøglen skal sendes til:

Aarstiderne A/S
Stamholmen 175
2650 Hvidovre

Vi anbefaler, at nøglen sendes som kvikbrev, da der ellers kan gå lang tid før vi modtager den. Så snart nøglen er registreret i vores system, vil du modtage en kvitteringsmail, og dine leveringer vil gå igang herefter. 

Der bor én i min opgang, som allerede har sendt en nøgle. Skal I bruge en ekstra?

Hvis vi har en nøgle til opgangen i forvejen, skal vi ikke bruge en ekstra. Du er dog nødt til at kontakte os og få det bekræftet. Ring til Samtalerne på tlf. 70 26 00 66.

Du skal dog være opmærksom på, at dette kan ændre sig, hvis den eksisterende nøgles ejermand beder om at få sin nøgle retur. Så vil der blive lukket for leveringer til hele opgangen, indtil vi har en ny nøgle.

Dørkode

Er der en kode til opgangen, kan du indtaste den i din profil.

Postnøgle/systemnøgle

Bor du i en opgang med systemnøgler, der både virker til opgangen og din lejlighed, skal du ikke sende os en kopi af din almindelige nøgle, men i stedet få en såkaldt postnøgle fra din vicevært. Postnøglen virker kun til opgangen. Nøgler, der også virker til lejligheder, modtages ikke og vil blive sendt retur.

Digital nøgleløsning til din opgang med Bekey

Du kan som kunde hos Aarstiderne vælge at få en digital adgangsløsning til din aflåste opgang. Det øger både leverancesikkerheden og forsimpler opgaven for vores chauffører. Med Bekey bliver den fysiske nøgle, vi normalt bruger til at komme ind i opgangen, erstattet af en digital, der ved hjælp af en chip i dørtelefonanlægget, kan lukke vores chauffører ind.

Chaufføren bliver tildelt adgang ved hjælp af en app på sin telefon, der fungerer som en digital og krypteret nøgle. Sikkerheden er i top, da der kun er tildelt adgang til opgangen ud fra kørelister og tidspunkter, hvor Aarstiderne har ærinder i opgangen. Med andre ord får vores chauffører kun adgang til jeres opgang, når I har bestilt varer.

Ønsker du at få Bekey i din opgang, kan du læse mere om løsningen på Bekeys hjemmeside. Du kan også kontakte din ejer/andelsforening eller administrator, og høre om det er muligt at få løsningen. Montering og vedligeholdelse er simpel og gratis.

Sikkerhed

Alle nøgler registreres med et internt ID-nummer. Nøglen er derfor ikke på nogen måde anvendelig for udefrakommende personer. Aarstiderne forpligter sig til at behandle og opbevare udleverede nøgler forsvarligt.

Erstatningspligt

Aarstiderne er ikke erstatningspligtig for omkostninger i forbindelse med skift af lås mv., men hæfter udelukkende for selve nøglen.

Returnering af nøgle

Stopper du med at modtage varer, og ønsker du din nøgle retur, skal du aktivt bede om nøglen pr. mail eller telefon. Vi sender ikke automatisk nøglen retur ved standsning af leveringer.

Brug for mere hjælp eller spørgsmål til ovenstående?

Ring til Samtalerne, vores kundeservice, på telefon 70 26 00 66. Vi sidder klar:

  • søndag-onsdag kl. 9-18
  • torsdag-fredag kl. 9-17

Skriv en mail til os på hej@aarstiderne.com, eller benyt vores chat. Her sidder vi klar:

  • søndag-torsdag kl. 9-18
  • fredag-lørdag kl. 9-17
Idékassen
-