Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Tomme kasser

Stil dine tomme kasser ud, så tager vores chauffør dem med ved næste levering.

Træ- og flamingokasserne

Vi genbruger naturligvis både træ- og flamingokasserne, så sæt de tomme kasser ud ved næste levering, så chaufføren kan tage dem med retur.

Trækassen skal være tom og flamingokassen skal være tømt for vand. Sugemåtten (også kaldet en "absorbent"), som du finder i kassen i sommerhalvåret, skal være fjernet – den kan desværre ikke genbruges og skal sorteres som restaffald.

Hvad sker der med emballagen?
Vi arbejder konstant på at genbruge mest muligt, for derved at mindske presset på vores planet. Når træ- og flamingokasserne kommer retur til os, renser vi dem og genbruger dem så vidt det er muligt. Når de ikke længere kan genbruges, snittes trækasserne til træflis, som bruges til at opvarme vores pakkeri, mens flamingokasserne genbruges til andre formål.

Har chaufføren ikke taget dine tomme kasser med?
Vi tilstræber altid, at chaufføren tager dine tomme kasser med retur, når du får en ny levering. I enkelte tilfælde kan du risikere, at der ikke er plads til alle de tomme kasser i bilen, og at nogle derfor må efterlades. I de tilfælde lader du blot kasserne stå til næste levering, så skulle de meget gerne blive taget med. Og ellers så kontakt os endelig - så hjælper vi med at finde en løsning.

Ring til Samtalerne, vores kundeservice, på telefon 70 26 00 66. Vi sidder klar:

  • søndag-onsdag kl. 9-18
  • torsdag-fredag kl. 9-17

Skriv en mail til os på hej@aarstiderne.com, eller benyt vores chat. Her sidder vi klar:

  • søndag-torsdag kl. 9-18
  • fredag-lørdag kl. 9-17

 

Idékassen
-