Søg
Menu
Fav.
Favoritter

10 MinuttersKassen

Mættende hverdagsmåltider, der er klar på 10 minutter. Vi har ordnet grøntsager, simreretter og tilbehør, du står for resten

  • 4 pers.
  • 3 dage
69 kr. pr. kuv.
825 kr.
Medlemspris 742,50 kr.
Ugens menu

Ugens menu

Kokken bag:
Anders Sørensen
Henter...
Beskrivelse

Beskrivelse

10 MinuttersKassen

Med 10 MinuttersKassen kan du servere enkle og velsmagende måltider på kun 10 minutter.

Vi har forberedt næsten alting, så du blot skal opvarme maden, tilberede et hurtigt tilbehør og blande en salat eller en grøn topping – så er aftensmaden klar.

I kassen kan du bl.a. finde vores næsten færdige simreretter, der er udviklet og smagt til af Aarstidernes kokke og fyldt med aromatiske grøntsager, urter og krydderier.

Hertil fx fiskefrikadeller eller slagtervarer, som kun skal have et øjeblik over blusset, spændende tilbehør, kondimenter og toppings.

De fleste af grøntsagerne og krydderurterne ankommer helt 'flyveklare' fra vores grønne værksted på Barritskov – skyllet, klargjort og pakket, så de er lige til at anrette eller vende i maden.

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i 10 MinuttersKassen er 1.780 gram CO₂. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'. 

Aktiv tilberedningstid

Retterne kræver max. 10 minutters aktiv tilberedningstid, dvs. tid, hvor du er aktiv med fx at skylle, snitte og stege. Du bør dog oftest medregne et minut eller to ekstra til fx at varme ovnen op eller til at servere maden ved bordet.

Indhold

Indhold

Henter...
-