Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

ProteinKassen

Fra 455 kr. i alt / 78 kr. pr. kuv.
  • 1-3 pers.
  • 3-5 dage
  • 30-40 min.
Alle ProteinKassen kombinationer
Prs. Dg. Pris Pr. kuv.
Info 1 5 455 kr. 91 kr.
Info 2 3 545 kr. 91 kr.
Info 2 5 775 kr. 78 kr.
Info 3 3 789 kr. 88 kr.
Beskrivelse
ProteinKassen

Med ProteinKassen får du varierede og velsmagende måltider med flere proteinkilder og råvarer, der er naturligt fri for gluten*.

Retterne i kassen er bygget op om sæsonens bedste grønne grøntsager, og protein fra både kød, fisk, kål, bælgfrugter, mejeri og nødder og kerner, alle med minimum 15 E% fra proteiner.

Hvert måltid er sammensat efter vores 80/20-princip, hvilket betyder at 80 % af råvarerne kommer fra planteriget.

Kassen er altid uden ris, pasta, kartofler og andre grøntsager med et højt indhold af kulhydrat, dog vil du få en moderat mængde kikærter, bønner og linser. Bælgfrugter bidrager med gode planteproteiner, fibre og komplekse kulhydrater, der sikrer en god mæthedsfølelse. 

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer. Derfor kan tiderne i opskrifterne til 3 personer være længere. Kassen indeholder ind imellem også hele kyllinger eller kyllingelår, der kræver lidt længere tilberedningstid. Se ugens menu for vejledende tider.

* Nogle af de produkter, som findes i kassen, kommer fra virksomheder, der også håndterer glutenholdige produkter. Derfor kan nogle produkter indeholde spor af gluten.

Idékassen
-