Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

ProteinKassen

Varierede og smagfulde måltider fulde af grønne grøntsager og proteiner fra kød, fisk og planteriget

  • 2 pers.
  • 3 dage
98 kr. pr. kuv.
589 kr.
Medlemspris 530,10 kr.
Ugens menu

Ugens menu

Henter...
Beskrivelse

Beskrivelse

ProteinKassen

Med ProteinKassen får du varierede og velsmagende måltider med flere proteinkilder og råvarer, der er naturligt fri for gluten*.

Retterne i kassen er bygget op om sæsonens bedste grønne grøntsager, og protein fra både kød, fisk, kål, bælgfrugter, mejeri og nødder og kerner, alle med minimum 15 E% fra proteiner.

Hvert måltid er sammensat efter vores 80/20-princip, hvilket betyder at 80 % af råvarerne kommer fra planteriget.

Kassen er altid uden ris, pasta, kartofler og andre grøntsager med et højt indhold af kulhydrat, dog vil du få en moderat mængde kikærter, bønner og linser. Bælgfrugter bidrager med gode planteproteiner, fibre og komplekse kulhydrater, der sikrer en god mæthedsfølelse. 

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i ProteinKassen er 1.830 gram CO₂. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer. Derfor kan tiderne i opskrifterne til 3 personer være længere. Kassen indeholder ind imellem også hele kyllinger eller kyllingelår, der kræver lidt længere tilberedningstid. Se ugens menu for vejledende tider.

* Nogle af de produkter, som findes i kassen, kommer fra virksomheder, der også håndterer glutenholdige produkter. Derfor kan nogle produkter indeholde spor af gluten.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-