Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Spar 10% og få fri fragt. Bliv medlem af Aarstiderne Plus.

PLANETAR: Aarstidernes 5 kundeløfter

Her kan du læse mere om, hvad vores 5 kundeløfter går ud på.

Aarstiderne er en PLANETAR virksomhed. Det betyder, at vi ser Jorden som en levende planet og os selv og vores kunder som en del af den. Vi har derfor udformet 5 kundeløfter, der danner udgangspunkt for hele den måde, vi driver virksomhed på: 

Vi forpligter os til at vores CO2-regnskab er i balance

Aarstiderne har altid haft skarpt fokus på, hvordan vi bedst kan reducere vores CO2-udledning og har udarbejdet CO2-regnskaber i mere end et årti. Vi sørger for at nedbringe emissionerne både hos os selv og hos vores leverandører, samt at lagre kulstof tilbage i naturen svarende til den restmængde, vi og vores forsyningskæde udleder.

Vi forpligter os til at alle vores leverandører kommer i CO2-balance 

Vi har fortalt vores leverandører, at vi ved fælles hjælp skal have opnået, at den del af deres CO2-regnskab, som stammer fra deres samhandel med os, på samme måde skal være i balance. Det bliver en stor udfordring, men vi har værktøjerne og viljen til at komme i mål med det. Og vores leverandører har taget godt imod initiativet.

Vi forpligter os til at levere varieret, sund og 100% økologisk mad, som overholder 80/20-princippet

Alle de fødevarer du kan købe hos Aarstiderne er økologiske og vil altid være det. Når vi sammensætter vores måltidskasser, sigter vi efter 80/20-princippet; dvs. at mindst 80% af energiindholdet er plantebaseret og max. 20% stammer fra animalske kilder, som fx kød og mejeriprodukter. Det er til gavn for både os mennesker og vores planet.

Vi forpligter os til at hjælpe vores kunder med at blive en del af løsningen

Vi vil løbende tilbyde vores kunder at kortlægge deres fødevarers CO2-emissioner og anviser konkrete måder og metoder til at komme i CO2-balance som husholdning. Vi arbejder også på at oprette nye havefællesskaber rundt om i landet, hvor vores kunder kan blive selvforsynende med grøntsager og dermed bidrage positivt til CO2-balancen.

Vi forpligter os til at gøre det, vi siger

Et løfte er et løfte – og vi holder, hvad vi lover. Vores ambitiøse mål og måden vi driver virksomhed på, er ikke bare et PR-stunt. Vi driver virksomhed på denne måde, fordi vi mener, at det er det rigtige at gøre. Fordi vi tager medansvar for dit, mit og planetens velbefindende. 

Idékassen
-