Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

× Bliv medlem og få kontante fordele, hver gang du handler hos Aarstiderne. 

Daniel Duffau

Daniel sammensætter hver uge retter, indkøbsforslag og anbefalinger i Jordens Bedste Købmand. Han er med til at udvikle smag og konsistens i vores produkter og opretholde den tætte relation med vores leverandører.

Daniels favoritsted at spise er mormors køkken i Sydfrankrig. Det har det altid været, og det er det stadig, den dag i dag. Her kreerer Daniels mormor retter ud fra de råvarer, som er at finde på morgenens grønsagsmarked. Fx hendes lokale pølse i citronsovs, tomat provençale og ratatouille. Ligesom mormor er en af grundpillerne i Daniels madlavning at bruge de råvarer, som er i sæson.

Den filosofi lærte Daniel også at udfolde i sin tid som elev på restaurant Le Sommelier. Sidenhen har han arbejdet som kok på Hotel D’Angleterres restaurant Marchal.

I Aarstiderne kan du møde Daniels arbejde i vores færdigretter, saucer og kondimenter, som du kan finde i måltidskasserne og købmandshylderne. Her handler det om at få smagen frem i simple produkter, som får vores kunders madlavning op på det næste niveau.

Tag klassikerne til et nyt niveau
I Daniels øjne har nostalgiske og traditionelle retter en stor plads i det moderne hverdagskøkken. Der skal være plads til mormors tarteletter - bare på en ny måde – og der skal i større grad være grøntsager i hovedrollen. Det kunne fx være svampe i en cremet sovs i tarteletten.

Selv bruger Daniel simple og få ingredienser i hverdagen. Et helt blomkål kan passe sig selv i en gryde med smør og urter, så man har frie hænder til at lave en salat. Daniel stræber efter bibeholde grøntsagernes anatomi, for det man putter i munden, skal ligne det, det er.

Køkkentip fra Daniel:
Smag på maden mens du laver den og smag på alle elementer undervejs. Smag for at tjekke tilberedningen på fx grøntsager og smag for at vurdere om du kan lide retten, eller om den ville have gavn af salt, citronsaft, eddike e.l.

Følg Daniels arbejde i Aarstiderne gennem vores anbefalinger på Jordens Bedste Købmand og oplev passionen for den sæsonbetonede mad.

Idékassen
-