Søg
Menu
Fav.
Favoritter
0 Kurv

Din indkøbskurv er tom

×

OBS! Grundet Tour de France er det ikke muligt at få levering fredag den 1/7, for postnumrene 0-2500. 

Aarstiderne på BaneGaarden

I Københavns grønne oase BaneGaarden, finder du Aarstidernes gårdbutik og café. 

 

I gårdbutikken finder du et stort udvalg af frugt og grønt. Der er fokus på friske, danske råvarer, som følger sæsonerne tæt, samt nøje udvalgte produkter fra vores dygtige avlere i Sydeuropa. Og så kan du altid få råd og vejledning med på vejen af personalet i butikken.

Udover det store sortiment af frugt og grønt møder du også et bredt udvalg af kolonialvarer blandt andet fra små producenter rundt omkring i Danmark.

Butikken er et besøg værd, hvis du vil handle de skarpeste økologiske og biodynamiske grøntsager eller opleve den grønne magi, som Banegaarden besidder.                       

En grøn oase, midt i byen
Gårdbutikken er beliggende i en charmerende gammel trælade på Banegaarden, som er en del af den nye bydel Jernbanebyen, beliggende mellem Dybbølsbro og Enghavevej. Du kan nemt finde vej til butikken, der ikke ligger mere end omkring 15 minutters gang fra Dybbølsbro Station eller Carlsberg Station.

Følg os og bliv opdateret
Du kan følge Aarstiderne på BaneGaarden på Facebook og Instagram, hvis du vil holde dig opdateret på de seneste nyheder og arrangementer fra vores grønne univers.

Kontakt 
Har du spørgsmål kan du kontakte gårdbutikken på 2219 5800.

Åbningstider
Mandag-fredag: 10-18
Weekender og helligdage: 10-17 

Adresse
Otto Busses Vej 45
Lade 603
2450 København SV

 

Idékassen
-