Søg
Menu
Fav.
Favoritter
BørnefamilieKassen

BørnefamilieKassen

Måltider for hele familien med masser af smag

75 kr. pr. kuv.
675 kr.
Medlemspris 607,50 kr.
Ugens menu
Kokken bag:
Jens Mohr
Henter...

Måltiderne i BørnefamilieKassen er nemme og hurtige at tilberede og er bygget op om de grøntsager, som vi alle sammen kan lide, velkendte fisk, nemme kødudskæringer, farser og kolonialvarer som fx ris og frisk pasta.  

I BørnefamilieKassen er maden så simpel, at børnene ofte kan hjælpe til - faktisk opfordrer vi til, at børnene overtager køkkenet én gang om ugen. 

Vi har fokus på de milde smage, altid gerne med en sauce som børn kan lide, så både store og små smagsløg bliver stimuleret.  

Så vidt muligt serverer vi snackgrønt én gang om ugen, som eventuelt kan fordeles ud over ugens måltider, så det passer til lige netop jeres appetit. 

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i BørnefamilieKassen er 1610 gram CO₂ og 71% af energien kommer fra planteriget. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Måltiderne kræver aktiv tilberedningstid på max. 20-30 minutter. Det vil sige tid, hvor du er aktiv med fx at skylle, snitte og stege. Enkelte retter vil tage 40 min. fra start til slut, når fx kartoffelfritter skal bages i ovnen

Se ugens menu for vejledende tider.

Indhold

Indhold

Henter...
-