Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Opvasketabs

25 x 20 g

Tabletter til maskinopvask fra Sonett, uden klor og fosfater eller enzymer

69 kr.
Medlemspris 62,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Opvasketabs

Om varen 

Opvasketabs fra Sonett, 25 x 20 g.

Effektive og 100 % biologisk nedbrydelige opvasketabs uden klor og fosfater, enzymer og parfume.

De væsentligste virksomme stoffer er soda, silikater og vegetabilske sukkertensider, som opløser madrester, emulgerer og opløser fedt. Blegemiddel (natriumkarbonat) fjerner te- og kafferester fra glas og kopper, mens citrat- og polyasparaginsyre (æggehvidestof) fanger kalkrester i skyllevandet.

Anvendelse

Læg én tablet i opvaskemaskinen pr. vask. 

OBS! Opvaskemaskinens afkalkningsanlæg skal indstilles et trin højere end normalt efter vandets hårdhed (f.eks, fra blødt til medium, etc.).

Advarsel: H319 forårsager alvorlig øjenirritation.

Om producenten

Sonett er pioner inden for plantebaserede vaske- og rengøringsmidler med certificerede økologiske og biodynamiske ingredienser.

Sonett bruger udelukkende 100% økologiske eller biodynamiske olier og æteriske olier. Alle de aktive vaskestoffer stammer fra vegetabilske råvarer og er således 100% biologisk nedbrydelige.

Vandet som bruges i produkterne, hvirvles igennem 12 specielle glaskolber inden brug. Dette fjerner overfladespændingen, og resulterer i at de vaskeaktive stoffer lettere trænger ind i snavset.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-