Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Grønne fiskefrikadeller

6 stk., 360 g

Glutenfri fiskedeller med grøntsager fra Det Varme Værksted

55 kr.
Medlemspris 49,50 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Grønne fiskefrikadeller

Om varen

Fiskefrikadeller med grøntsager fra Det Varme Værksted, 6 stk., 360 g i alt. 

Saftige fiskedeller lavet med masser af friske, økologiske grøntsager (kartofler, løg og selleri) og hakket hellefisk. Forstegt og lige til at spise.

Farsen til dellerne er samlet med glutenfri hvedestivelse og havre og indeholder ikke mælkeprodukter.

Anvendelse

Fiskefrikadellerne er forstegte og kan nydes enten varme eller kolde, som en sund og lækker snack i madpakken, på frokostbordet eller til aftensmaden.

Om Det Varme Værksted

Falafler, grønne farser, hummus og grønne deller, det er nogle af de produkter, som vi producerer i Det Varme Værksted i Randers.

Det Varme Værksted er Aarstiderne grønne slagteri og delikatesseværksted. Her udvikler et hold af dygtige uddannede slagtere nye produkter til vores måltidskasser og dagligvarer sammen med vores kokke.

Fremtidens farsprodukter skal være langt mere klimavenlige, og i højere grad baseret på grøntsager og bælgfrugter. Derfor arbejder vi målrettet på opskrifter, der giver et lige så smagfuldt produkt, som hos den almindelige slagter, bare med et minimum af kød.

Maskinerne, der tidligere ville have kørt almindelig frikadellefars, har også været omstillingsparate, og de kan sagtens transformere bælgfrugter og grønt til plantefars med god tekstur, saftighed og smag. Alt sammen for, at det skal være nemmere at spise mere grønt i hverdagen.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst 5 °C.

Produktet leveres optøet fra frost og kan ikke genfryses.

Indhold

Indhold

Henter...
-