Søg
Menu
Fav.
Favoritter

BudgetKassen

Fra 379 kr. i alt / 41 kr. pr. kuv.
  • 2-4 pers.
  • 4 dage
  • 30-40 min.
Alle BudgetKassen kombinationer
Prs. Dg. Pris Pr. kuv.
Info 2 4 379 kr. 47 kr.
Info 3 4 529 kr. 44 kr.
Info 4 4 649 kr. 41 kr.
Beskrivelse
BudgetKassen

BudgetKassen er Aarstidernes billigste måltidskasse - kassen til dig, der gerne vil være mæt på budget, uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.

Kassen indeholder altid to retter med kød eller fisk og to plantebaserede måltider.

Opskrifterne er enkle og lige til at gå til i hverdagen, og du kan med få trin gå fra forberedelse til servering, typisk på 30-40 min. Måltiderne er varierede, og vi har tænkt på, at de skal nydes af både store og små.

Kassen er sammensat af sæsonens grøntsager, klassiske kødudskæringer og kolonialvarer – nøje udvalgt og altid af samme gode kvalitet, som du kender fra vores andre kasser. I opskrifterne giver vi dig også ideer til, hvordan du kan tilsmage og krydre retterne yderligere med krydderier fra dine egne køkkenskabe, hvis du ønsker mere smæk på smagen.

I BudgetKassen får du både de klassiske papiropskrifter og vores nye online opskrifter med billeder af retterne og ingredienserne samt køkkentips på video med en af vores dygtige kokke. 

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i BudgetKassen er 950 gram CO₂. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer.

Derfor vil tilberedningstiderne i opskrifterne til 4 personer nogle gange være længere, da der er mere grønt og dermed mere, der skal skylles, snittes og hakkes.

 

-