Søg
Menu
Fav.
Favoritter
BudgetKassen

BudgetKassen

Enkle og smagfulde hverdagsmåltider for hele familien til en fast, lav kuvertpris

42 kr. pr. kuv.
669 kr.
Medlemspris 602,10 kr.
Ugens menu
Kokken bag:
Anders Sørensen
Henter...

BudgetKassen er Aarstidernes billigste måltidskasse - kassen til dig, der gerne vil være mæt på budget, uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.

Kassen indeholder altid to retter med kød eller fisk og to plantebaserede måltider.

Opskrifterne er enkle og lige til at gå til i hverdagen, og du kan med få trin gå fra forberedelse til servering, typisk på 30-40 min. Måltiderne er varierede, og vi har tænkt på, at de skal nydes af både store og små.

Kassen er sammensat af sæsonens grøntsager, klassiske kødudskæringer og kolonialvarer – nøje udvalgt og altid af samme gode kvalitet, som du kender fra vores andre kasser. I opskrifterne giver vi dig også ideer til, hvordan du kan tilsmage og krydre retterne yderligere med krydderier fra dine egne køkkenskabe, hvis du ønsker mere smæk på smagen.

I BudgetKassen får du både de klassiske papiropskrifter og vores nye online opskrifter med billeder af retterne og ingredienserne samt køkkentips på video med en af vores dygtige kokke. 

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i BudgetKassen er 920 gram CO₂ og 81% af energien kommer fra planteriget. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer.

Derfor vil tilberedningstiderne i opskrifterne til 4 personer nogle gange være længere, da der er mere grønt og dermed mere, der skal skylles, snittes og hakkes.

 

Indhold

Indhold

Henter...
-