Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Spar 10% og få fri fragt. Bliv medlem af Aarstiderne Plus.

Jeres Favoritter

Måltider bestemt af jer! Grønne retter og retter med kød og fisk som har fået topkarakterer af vores kunder.

Klimaaftrykket for 1 kuvert i denne kasse er 1.550 gram CO₂.

  • 3 pers.
  • 3 dage
63 kr. pr. kuv.
569 kr.
Medlemspris 512,10 kr.
Ugens menu

Ugens menu

Kokken bag:
Jens Mohr
Henter...
Beskrivelse

Beskrivelse

Jeres Favoritter

I Jeres Favoritter er det jer, der bestemmer! Kassen er sammensat af de måltider, som I allerbedst kan lide og giver topkarakter, når vi hver uge beder et udvalg af jer anmelde ugens retter.

Du og vores andre kunder er med andre ord medskabere af kassen. Her kan du møde både helt grønne måltider og måltider med kød og fisk.

Vil du have indflydelse på, hvilke retter, vi lægger i næste uges kasse? Så giv din mening til kende, når vi indsamler anmeldelser af ugens måltider hver uge - måske finder du netop din livret i Jeres Favoritter i næste uge!

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i Jeres Favoritter er 1.550 gram CO₂. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden kan variere i denne kasse, da du både kan støde på hurtige retter fra fx Vegetar 20 Minutter og retter, der kræver lidt længere tilberedningstid, fx retter fra Livretter. 

Den gennemsnitlige tilberedningstid er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer. Derfor vil tilberedningstiderne i opskrifterne til 3 og 4 personer nogle gange også være længere, da der er mere grønt og dermed mere, der skal skylles, snittes og hakkes. Se ugens menu for vejledende tider.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-