Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Lynhurtige Livretter

Lynhurtige Livretter

Aftensmad på blot 10-15 minutter

122 kr. pr. kuv.
365 kr.
Medlemspris 328,50 kr.
Ugens menu
Kokken bag:
Anders Sørensen
Henter...

Med Lynhurtige Livretter kan du lave aftensmad på 10-15 minutter. Vi har forberedt det meste for dig, så du nemt kan sætte velsmagende livretter på bordet.

Måltidskassen er skabt for at gøre hverdagen lettere for det travle par, den enlige eller børnefamilien med mange gøremål.

Her vil du både møde Aarstidernes egne færdigretter og måltider med færdigstegte frikadeller og andet kød, der lynhurtigt kan tilberedes.

Aarstidernes færdigretter er udviklet af vores kokke og tilberedt i vores varme værksted i Randers. Færdigretterne er altid rige på friske grøntsager, urter og smag.

Kassen er fuld af hyggelige, danske hverdagsretter, som alle kan lide, og som kun kræver en lille køkkenindsats, før de er klar til at lande på dit middagsbord.

Måltiderne suppleres af spændende tilbehør, smagsgivere og toppings. En stor del af grøntsagerne er skyllet og klargjort i vores grønne værksted på Barritskov, så de er lige til at anrette eller vende i maden.

Alle råvarerne i måltidskassen er 100 % økologiske.

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i Lynhurtige Livretter er 1690 gram CO₂ og 70% af energien kommer fra planteriget. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Aktiv tilberedningstid

Retterne fra Lynhurtige Livretter kræver kun 10-15 minutters aktiv tid i køkkenet. Husk dog et par minutter ekstra til at varme ovnen op eller til den sidste finish ved serveringen.

Indhold

Indhold

Henter...
-