Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Forside Om Aarstiderne Aarstidernes to gårde

Aarstidernes to gårde

I 1996 begyndte historien om grøntsagskasserne på Barritskov ved Vejle Fjord. I dag er Barritskov først og fremmest hjemsted for Aarstidernes pakkeri.

Til daglig holder Aarstidernes ca. 350 fuldtidsmedarbejdere primært til på de to gårde, Barritskov og Krogerup Avlsgaard.

BarritskovBarritskov
Gården Barritskov ligger i Barrit mellem Vejle og Juelsminde og er først og fremmest hjemsted for Aarstidernes pakkeri, hvorfra vi hver uge sender i titusindvis af økologiske måltidskasser ud til danske og svenske kunder. Pakkeriet er specielt indrettet med bl.a. grøntsagsvaskeri, et grønt værksted og kølerum i tre forskellige temperaturzoner til opbevaring af frugt og grønt.

Krogerup Avlsgaard
I Humlebæk 10 km syd for Helsingør ligger det økologiske landbrug Krogerup Avlsgaard. Til daglig huserer vores kokke, købmænd, kundeservicemedarbejdere og mange andre kolleger på gården, der også huser vores gårdbutik, som du altid er
velkommen til at besøge.

Gården ejes af Miljø- og Energiministeriet og er forpagtet af Aarstidernes medstifter, Thomas Harttung. Gården er nabo til den historiske Krogerup Højskole og kun et stenkast fra Øresunds kyst og kunstmuseet Louisiana.

-