Søg
Menu
Fav.
Favoritter
AvocadoPosen
Abonnement muligt

AvocadoPosen

7 stk. | Cremede og uimodståelige avocadoer
99 kr.
Medlemspris 89,10 kr.

Om varen

Økologiske avocadoer, 7 stk., 3 af dem er formodnet.

Avocadoen er noget nær den reneste form for hverdagsluksus. Indianerne kaldte avocadoen for skovens smør, og en helt moden avocado kan for så vidt også udmærket erstatte smør på brødet.

Bemærk, at sorterne i vores avocadopose følger sæsonen, og derfor kan variere fra uge til uge.

Når den spanske sæson for den velkendte Hass-avocado slutter, vil man i sommerperioden typisk finde peruvianske eller mexicanske avocadoer i posen, som er sejlet hertil med båd og modnet i vores pakkeri på Barritskov.

Henover efteråret kan man desuden finde den friske og aromatiske Bacon og den smagfulde og nøddeagtige Fuerte i posen, to grønskindede avocado-sorter, der dyrkes i Spanien udenfor højsæsonen.

Skal du bruge en større mængde avocadoer til madlavning, så prøv vores GuacamolePose.

Anvendelse

Avocadoer er spiseklare, når de føles bløde i toppen og giver efter ved et let tryk. Læg dem evt. sammen med tomater eller bananer, hvis du vil sætte skub i modningsprocessen.

Vær dog opmærksom på, at halvdelen af avocadoerne vil være modne og klar til brug, når du modtager posen.

En perfekt modnet avocado er en oplagt medspiller i alt fra salater til bowls. Avocadoerne kan også med fordel nydes som de er, med et dryp citronsaft, lidt flagesalt og et skud friskkværnet peber, eller skåret i skiver og anrettet på et stykke ristet rugbrød.

Opbevaring

Avocadoer bør ikke opbevares for koldt, da de let får køleskader, der ses som brunfarvning eller manglende modenhed. Opbevar derfor dine avocadoer i en skål i køkkenet, og brug dem så snart de er modne.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-