Søg
Menu
Fav.
Favoritter
BasisKolonialKassen
Abonnement muligt

BasisKolonialKassen

10 varer | Kasse med 10 forskellige økologiske basisvarer
215 kr.
Medlemspris 193,50 kr.

Om varen

Kasse med 10 forskellige økologiske kolonialvarer.

Med denne kasse har du altid de nødvendige ingredienser ved hånden til at skabe lækre og velsmagende måltider, uanset om det er til en hurtig hverdagsmiddag eller til en festlig sammenkomst.

Sæt kassen i abonnement og vær sikker på at dit basislager altid er fyldt op og klar til brug.

Anvendelse

Brug kassens tomatbaserede varer til hurtige pastaretter, smagfulde saucer, fyldige supper og hjertevarme gryderetter. Tilføj en silkeblød, cremet konsistens til dine asiatiske retter med kokosmælk og skab middelhavsstemning ved dit tapasbord med oliven og pesto. Kassen inkluderer også store pastaskaller og den helt klassisk spaghetti ideel til carbonara eller bolognese.

Sæt varen i abonnement

Du kan lægge denne vare i abonnement og få den leveret fast i et interval, der passer dig. Når du klikker på ”Læg i kurv”, bliver du bedt om at vælge, hvor ofte du vil have den leveret – hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned.

Der er ingen bindingsperiode hverken på varer eller måltidskasser, som du sætter i abonnement. Dvs. at du kan opsige abonnementet når som helst. Du skal blot huske at opsige abonnementet inden din ændringsdeadline for næste levering. Se ændringsdeadlines her.

Du kan både tilføje varer, holde leveringspauser og stoppe abonnementer på både dagligvarer og måltidskasser på ”Min side”.

Indhold

Indhold

Henter...
-