Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Bleer – Str. 2

Bleer – Str. 2

3-6 kg, 33 stk. | Bleer af plantebaserede materialer fra Eco by Naty, uden oliebaseret plast
84 kr.
Medlemspris 75,60 kr.

Om varen

Bleer fra Eco by Naty i str. 2 (3-6 kg), 33 stk.

Højt absorberende engangsbleer, fremstillet af plantebaserede materialer og med 0 % oliebaseret plast mod din babys hud. Bleerne er bløde og åndbare, og takket være det plantebaserede materiale på huden, behøver du ikke bekymre dig om udslæt eller andre uønskede reaktioner.

Natys bleer anbefales af svensk Astma- og Allergiforbund og er certificeret af bl.a. OEKO-TEX, der stiller særligt strenge krav til, at produktet skal være helt fri for skadelig kemi.

Passer til små børn op til 6 kg.

Om producenten

Grundstenen til Naty blev lagt i 1994, da svenske Marlene Sandberg først fik idéen om at lave bleer med plantebaserede og komposterbare materialer.

Det var der flere synes lød skørt dengang, men i dag er Naty en af de førende producenter på et voksende marked for bæredygtige engangsbleer og -hygiejneprodukter.

Naty bruger udelukkende naturlige og fornyelige materialer, der er gode for både krop og miljø og helt fri for farlige kemikalier – altid uden at gå på kompromis med hverken komfort eller ydeevne. Fx er kernen i Natys bleer fremstillet af FSC-certificerede træfibre, som udover at være helt naturlige, også er særligt gode til at opsuge væske.

Du får altså de grønnest mulige produkter, uden at skulle bekymre dig om kvalitet, greenwashing eller "det med småt".

Indhold

Indhold

Henter...
-