Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Babymad

Babymad

Kogebog | Masser af velsmagende og nærende mad, der sikrer den bedste start på livet
200 kr.
Medlemspris 180 kr.

Masser af velsmagende og nærende mad, der sikrer den bedste start på livet. I denne bog præsenteres over 90 opskrifter på grød og mos til de mindste samt grundsovser og hverdagsretter, som kan spises af hele familien. Bogen guider dig til en fuld dagskost fra baby er fire måneder og må begynde at smage på mos og puré til etårs-alderen, hvor man næsten må spise alt. 

Opskrifterne er opdelt efter udviklingstrin i babys første år – i alderen fire måneder, seks måneder eller ni måneder. Bogen giver konkrete serveringsforslag og tips til, hvordan hele familien kan spise med af de babyvenlige retter. Samtidig får du en grundig indføring i, hvorfor det er vigtigt at servere varieret mad for de mindste. Ikke mindst er det vigtigt for både tarmflora og smagspræferencer, at baby præsenteres for en bred pallette af biodiversitet i løbet af sit første leveår. 

Bogen er skrevet af Kirsten Mikkelsen Ravnbøl. Hun er specialist i mad til de mindste og har altid haft som hjertesag, at babyer – hånd i hånd med nærende måltider – lige fra første mundfuld også skal opleve glæden ved duftende, velsmagende mad.

Indhold

Indhold

Henter...
-