Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Sardiner i olivenolie

Sardiner i olivenolie

120 g | Sardiner i olivenolie fra Jupiter i Portugal
29,50 kr.
Medlemspris 26,55 kr.

Om varen

Sardiner i økologisk olivenolie fra Jupiter, 120 g.

Rensede sardiner fra Atlanterhavet, pakket i økologisk portugisisk olivenolie og tilsat salt, intet andet.

Anvendelse

Sardiner på dåse er en klassiker fra det portugisiske køkken, og de er umådeligt lækre direkte fra dåsen. Nyd dem helt enkelt på et stykke ristet brød, med et kærligt klem citronsaft og masser af hakket bredbladet persille på toppen. Meget mere skal der faktisk ikke til.

På ægte portugisisk vis kan du også lave en sardinmousse: Sardinerne røres op med en skefuld creme fraiche, mayonnaise, små stykker sprød bladselleri og gulerod, syrlig eddike og lidt salt umami i form af halve kalamata-oliven.

Pynt med frisk koriander, og spis på et stykke knækbrød eller sprøde kiks skønt til frokost eller som en lille forret.

Om producenten

Portugisiske Jupiter blev grundlagt i 1947 af António Jacinto Ferreira. Historien om mærket går helt tilbage til 1912, da António var 9 år gammel og skulle ud at tjene til føden som fisker. Han voksede op med fiskeriet og lærte tidligt at konservere fisk i salt eller olie, som der er lang tradition for i Portugal.

Med sin store fiskeekspertise besluttede António i 1954 at åbne en konserves-virksomhed, Conserveira do Sul, hvor Jupiter hører under. Den drev han til midten af 1970’erne, hvorefter hans fem børn har overtaget ledelsen.

I dag er mærket kendt og elsket verden over for at levere konservesprodukter af høj kvalitet. Alle Jupiter-produkter er konserveret i olivenolie og håndpakket i smukt indpakningspapir, lige som det hører den stolte portugisiske konserves-tradition til.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt, og ikke for varmt.

Indhold

Indhold

Henter...
-