Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Sardiner i olivenolie

Sardiner i olivenolie

190 g | Sardiner i olivenolie fra den gamle spanske familievirksomhed Ortiz
75 kr.
Medlemspris 67,50 kr.

Om varen

Sardiner i økologisk olivenolie fra Conservas Ortiz, 190 g.

Ortiz' sardiner er fanget i Biscayabugten ud for Spaniens nordvestkyst, og klargjort og pakket 'a la antigua' – "på gammeldags maner" – dvs. at de er renset i hånden, nænsomt stegt og håndpakket i økologisk olivenolie.

Resultatet er en flot og kødfuld fisk, som får lov at trække ekstra smag og kraft fra olivenolien. Olivenolien mildner sardinernes lidt kraftige smag, hvilket giver fiskene et smøragtigt, delikat bid.

Som det gælder den linefangede bonito-tun fra Ortiz, bliver de konserverede sardiner kun mildere og mere delikate over tid – nærmest som vin.

Anvendelse

Sardinen er den oplagte tapas. Vend den med et klem citronsaft og lidt hakket persille, og lad marinere i 30 min. – anret de marinerede sardiner på et stykke grillet brød, dryp med olivenolie, og drøm dig væk til sommeren.

Ellers gør sardinen sig også godt som base for et hurtigt middagsmåltid. Prøv at toppe lidt sardiner over en salat af brøndkarse med agurk og tomater, eller brug dem i en nem pastaret med kapers, revet citronskal, persille og brødkrummer.

Om producenten

Conservas Ortiz er en traditionel spansk familievirksomhed, der har produceret fiskekonserves af allerhøjeste kvalitet i over 100 år.

Historien starter i 1891 i det nordlige Kastilien i Spanien, hvor Bernando Ortiz begynder at sælge tøndemodnede ansjoser og tunfisk på markeder rundt om i regionen.

I dag eksporterer familiens firma en bred vifte af produkter til hele verden, alt sammen produceret efter de traditionelle metoder, med de bedste råvarer.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt, og ikke for varmt. Åbne glas vil holde sig et par dage på køl.

Indhold

Indhold

Henter...
-