Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Lomo i skiver

Lomo i skiver

75 g | Skiveskåret spansk svinefilet, der smelter på tungen
59 kr.
Medlemspris 53,10 kr.

Om varen

Økologisk Lomo Duroc i skiver fra Embutidos Luis Gil, 75 g.

Lomo er en særlig udskæring af svinefilet, som er udbredt i Spanien. Lomo spises både ferskt og saltet og tørret, som her.

Luis Gils lomo er krydret, tørsaltet og modnet min. 120 dage, hvilket giver den kødfulde udskæring både karakter og smag. Skiverne er saftige med en smule "chewyness", en klar aromatisk intensitet og elegante røgede og krydrede noter, der understøtter udskæringens naturlige smag.

Nydes med brød, lidt god olivenolie og et dryp citronsaft, eller som del af det store tapasbord.

Om producenten

Familien Gil har holdt grise og produceret charcuteri i fire generationer. Firmaet er opkaldt efter bedstefar Luis Gil, som var med til at etablere familiens ry som producent af økologisk spansk charcuteri af højeste kvalitet.

"El Encinar de Ocon" er navnet på familiens farm i provinsen La Rioja i det nordlige Spanien. Farmen strækker sig over 17 hektar frodig skov, der primært består af krat med egetræer, hvor grisene lever vildt og under kyndigt opsyn. Grisene har ideelle forhold og lever primært af den lokale vegetation kombineret med adgang til økologisk foder og vand.

Den naturlige vækst i fri natur giver grisene en anden muskelsætning, der er med til at øge smagsintensiteten i kødet. Kødets høje kvalitet sammen med det traditionelle slagterhåndværk, som familien excellerer i, garanterer en smagsoplevelse af bedste skuffe.

Opbevaring

Opbevares på køl.

Indhold

Indhold

Henter...
-