Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Kimchi

Kimchi

475 g | Saftig og krydret kimchi fra Det Grønne Værksted på Barritskov
59 kr.
Medlemspris 53,10 kr.

Om varen

Økologisk kimchi fra Det Grønne Værksted på Barritskov, 475 g.

Kimchi lavet efter koreansk forbillede med kinakål og kinaradise tilsat gulerødder og vores egen krydderpaste med chili, hvidløg og ingefær. Kimchien er skarp, spicy og saftig og kan anvendes direkte fra glasset som topping, tilbehør eller bare som den er.

Indholdet er fermenteret ved 18-20 grader i 9 dage. Efter endt fermentering måles PH-værdien, som skal ligge under 3,7. Den færdige kimchi pakkes på glas og køles straks ned.

Anvendelse

Kimchis salte og krydrede smag er vanedannende og kan gøre vidundere for alt fra risretter til røræg.

Prøv fx at stege kimchi-okonomiyakier af en tyk pandekagedej mættet med frisk kål og kimchi, eller sauter et par skefulde kimchi sammen med friske grøntsager som base til en omelet.

Eller du kan prøve kræfter med den traditionelle koreanske gryderet 'kimchi jjigae', hvor marineret svineflæsk, kimchi, tofu og løg simres med soja, chili og risvin, til alle elementer går op i en højere enhed.

Om Det Grønne Værksted

Det Grønne Værksted er Aarstiderne grøntsags- og fermenteringslaboratorium, som man finder i vores pakkeri på Barritskov ved Vejle Fjord.

Her skræller, snitter og fermenterer vi hver uge snitgrønt, toppings, slawmix og smagsgivere til vores måltidskasser og dagligvarer.

Opskrifterne er udviklet og fintunet af vores kokke, for at du hurtigt og nemt kan give dine måltider et løft i hverdagen.

Opbevaring

Bør altid opbevares på køl ved højst +5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
-