Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Durummel

Durummel

1,5 kg | Stenformalet durummel fra mølleriet Aurion
69 kr.
Medlemspris 62,10 kr.

Om varen 

Økologisk durummel fra Aurion, 1,5 kg.

Durumhvede er en korntype, der har udviklet sig fra emmer, og er kendetegnet ved at kunne give mel med et noget højere glutenindhold end almindelig hvedemel.

Durum er velegnet til koldhævede boller, brød og italienske specialiteter. Det giver en sprødere skorpe og en god smag til fx pizzadej, ciabatta og foccacia. Også velegnet til hjemmelavet pasta.

Om leverandøren

Aurion er et mølleri og bageri i Hjørring i Nordjylland. Her har man malet økologisk og biodynamisk korn siden 1974, længe før ordet 'økologi' for alvor kom på danskernes læber.

Aurion blev stiftet af en forsamling af lokale, der ønskede at fremme råvarer dyrket på mere naturlig vis. Siden starten af 90'erne har man især haft fokus på genopdagelsen og udbredelsen af gamle korntyper, begyndende med spelt.

Der er i dag mere end 40 økologiske og biodynamiske avlere, der leverer til Aurion, og mere end 24 forskellige korntyper i sortimentet. Aurions mel, der males på store stenkværne, leveres til de bedste bagerier og restauranter i hele Danmark og Nordeuropa.

Opbevaring

Opbevares tørt og mørkt, gerne i en tætlukkende beholder, og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Indhold

Indhold

Henter...
-