Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Æblecidereddike med skalotteløg

Æblecidereddike med skalotteløg

250 ml | Lavet på udvalgte franske æbler, lagret hos vores frugtavler Côteaux Nantais
33 kr.
Medlemspris 29,70 kr.

Om varen 

Økologisk æblecidereddike med skalotteløg fra Côteaux Nantais, 250 ml.

Frugtig og afrundet æblecidereddike på særligt udvalgte æbler fra Côteaux Nantais biodynamiske frugtplantage. Håndplukket og lagret på egefade, og tilsat finthakkede skalotteløg, efter fransk forbillede.

Kan indeholde naturligt forekommende sulfitter. 

Anvendelse

En skøn eddike at have ved hånden, når der skal smages til eller justeres på smagene. Kombinationen af æbler med skalotteløg giver en sød og krydret, aromatisk smag, som giver den perfekte base til 

Brug æblecidereddiken i dressinger – fx i en vinaigrette med olivenolie, dijonsennep, salt og peber – eller i relish, chutney og saucer. 

Om producenten

I det smukke vestlige Frankrig, tæt på Nantes, ligger Côteaux Nantais-plantagen. Côteaux Nantais har over 40 års erfaring med at avle og høste økologisk frugt.

De økologiske juicer og frugteddiker fra Côteaux Nantais er produceret med gamle, stolte traditioner og ny teknologi for at skabe det bedste resultat. Plantagens træer gødes med Côteaux Nantais’ egen humus, der gør smagen af æblerne rigere og sødere.

De solmodne frugter håndplukkes, hvorefter frugten presses i en særlig proces, der holder saft og skaller adskilt. Alt sammen for at sikre den gode smag og høje kvalitet.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt.

Indhold

Indhold

Henter...
-