Søg
Menu
Fav.
Favoritter

Hindbærmarmelade

225 g

Spækket med solmodne hindbær fra vores frugtavler Côteaux Nantais

45 kr.
Medlemspris 40,50 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Hindbærmarmelade

Om varen 

Økologisk hindbærmarmelade fra Côteaux Nantais, 225 g.

Vores hindbærmarmelade er produceret hos vores franske frugtavler Côteaux Nantais, som også laver juicer og frugteddiker til os.

Målet har været at lave en marmelade med et højt frugtindhold, meget lidt tilsat sukker og en uimodståelig smag af sommer, sol og friske bær – og ikke så meget andet.

Marmeladen er fremstillet af 70 g frugt per 100 g og er kun sødet med økologisk rørsukker. Nyd den på et stykke friskbagt brød, i desserter og bagværk eller over yoghurten til morgenmad.

Om producenten

I det smukke vestlige Frankrig, tæt på Nantes, ligger Côteaux Nantais-plantagen. Côteaux Nantais har over 40 års erfaring med at avle og høste økologisk frugt.

De økologiske produkter fra Côteaux Nantais er lavet med gamle, stolte traditioner og ny teknologi for at skabe det bedste resultat. Plantagens træer gødes med Côteaux Nantais’ egen humus, der gør smagen af frugten rigere og sødere.

De solmodne frugter og bær håndplukkes, hvorefter de presses i en særlig proces, der holder saft og skaller adskilt. Alt sammen for at sikre den gode smag og høje kvalitet.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt.

Indhold

Indhold

Henter...
-