Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Falafelfars med squash

Falafelfars med squash

300 g | Krydret falafelfars med squash i rulle fra Aarstidernes Varme Værksted
39 kr.
Medlemspris 35,10 kr.

Om varen

Økologisk falafelfars med squash fra Aarstidernes Varme Værksted, 300 g.

Færdiglavet falafelfars på kikærter rørt med varme krydderier og revet squash, der giver farsen en smule 'spice' og en frisk grøn nuance. Farsen er nem at håndtere og lige til at forme.

Vores grønne farser pakkes i en kompakt rulleemballage, der gør det muligt at reducere emballageforbruget med mere end 80 procent. Derudover reducerer vi også vores CO2-udledning ved transporten, da rullerne fylder mindre, og derfor kan transporteres mere effektivt.

Anvendelse

Klip forsigtigt rullen op, og klem farsen ud i en skål eller tallerken. Form falaflerne med hånden og en våd ske, og steg dem sprøde på en pande med olie ved høj temperatur. Kan også bages i ovn eller frituresteges.

Server de lune falafler med fx pitabrød, snittet salat, blomkålsbuketter, reven gulerod og yoghurtdressing, eller som del af en hovedret med stegte eller bagte grøntsager, hummus og friskbagte fladbrød.

Om Det Varme Værksted

Falafler, grønne farser, hummus og grønne deller, det er nogle af de produkter, som vi producerer i Det Varme Værksted i Randers.

Det Varme Værksted er Aarstidernes grønne slagter og delikatesseværksted. Her udvikler et hold af dygtige uddannede slagtere nye produkter til vores måltidskasser og købmandsbutik sammen med vores kokke.

Fremtidens farsprodukter skal være langt mere klimavenlige, og i højere grad baseret på grøntsager og bælgfrugter. Derfor arbejder vi målrettet på opskrifter, der giver et lige så smagfuldt produkt, som hos den almindelige slagter, bare med et minimum af kød.

Maskinerne, der tidligere ville have kørt almindelig frikadellefars, har også været omstillingsparate, og de kan sagtens transformere bælgfrugter og grønt til plantefars med god tekstur, saftighed og smag. Alt sammen for, at det skal være nemmere at spise mere grønt i hverdagen.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst 5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
-