Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Havre cuisine

Havre cuisine

200 ml | Havrebaseret alternativ til fløde, velegnet til madlavning
15 kr.
Medlemspris 13,50 kr.

Om varen

Økologisk havre cuisine (9,8 %) fra The Bridge, 200 ml.

Flødealternativ baseret på økologisk italiensk havre og kildevand. 100 % vegansk, naturligt fri for gluten og helt uden tilsætningsstoffer.

Kan bruges der, hvor du ellers ville bruge fløde – kan dog ikke piskes. Har en cremet konsistens, der gør den velegnet til at tykne og samle varme pastaretter eller gryderetter.

Om producenten

The Bridge hører under 'La Famiglia Organic', og her kan man virkelig tale om et familieforetagende i den reneste forstand: Et selskab af mødre, brødre, sønner og tanter, svigerfædre og nevøer. Faktisk siger de selv, at den nemmeste måde at få job hos The Bridge, er at gifte sig med en i familien!

Familievirksomheden har base i Vicenza i det nordlige Italien, hvorfra man har produceret økologiske, veganske og laktosefrie plantedrikke og mejerialternativer siden 1994.

Man tænker måske ikke altid over det, men plantedrikke består gerne af 80 % vand eller mere. Derfor går man ikke på kompromis med vandets kvalitet, smag og mineralindhold hos The Bridge. Til deres plantedrikke bruges kun kildevand, hentet i bjergene lige nord for Vicenza, for at sikre den reneste smag i deres produkter.

Råvarerne kommer fra specialiserede økologiske landbrug fordelt gennem hele Italien, og man henter både ris fra Piemonte, havre fra Toscana og mandler fra Sicilien hjem. Alle ingredienser er nøje udvalgt efter de højeste kvalitets- og sporbarhedsstandarder.

Opbevaring

Opbevares køligt og tørt.

Indhold

Indhold

Henter...
-