Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Risdrik

Risdrik

1 liter | Plantebaseret risdrik fra italienske The Bridge
25 kr.
Medlemspris 22,50 kr.

Om varen

Økologisk risdrik fra The Bridge, 1 liter.

Risdrik lavet på økologiske italienske ris, kildevand, solsikke- og tidselolie og lidt salt – intet andet. 100 % vegansk, naturligt fri for gluten og helt uden tilsætningsstoffer.

Plantedrik lavet med ris har en naturligt sød smag. Brug den i kaffen, ved morgenbordet eller som et plantebaseret mælkealternativ i bagværk.

Om producenten

The Bridge hører under 'La Famiglia Organic', og her kan man virkelig tale om et familieforetagende i den reneste forstand: Et selskab af mødre, brødre, sønner og tanter, svigerfædre og nevøer. Faktisk siger de selv, at den nemmeste måde at få job hos The Bridge, er at gifte sig med en i familien!

Familievirksomheden har base i Vicenza i det nordlige Italien, hvorfra man har produceret økologiske, veganske og laktosefrie plantedrikke og mejerialternativer siden 1994.

Man tænker måske ikke altid over det, men plantedrikke består gerne af 80 % vand eller mere. Derfor går man ikke på kompromis med vandets kvalitet, smag og mineralindhold hos The Bridge. Til deres plantedrikke bruges kun kildevand, hentet i bjergene lige nord for Vicenza, for at sikre den reneste smag i deres produkter.

Råvarerne kommer fra specialiserede økologiske landbrug fordelt gennem hele Italien, og man henter både ris fra Piemonte, havre fra Toscana og mandler fra Sicilien hjem. Alle ingredienser er nøje udvalgt efter de højeste kvalitets- og sporbarhedsstandarder.

Opbevaring

Opbevares køligt og tørt.

Indhold

Indhold

Henter...
-