Søg
Menu
Fav.
Favoritter
×

Tag os med på ferie! Vi leverer til det meste af landet - også i sommerhusområder. Benyt alternativ leveringsadresse på din profil.

Crackers med havre

160 g

Sprøde miniknækbrød fra Agrain lavet med mask fra ølproduktion

29 kr.
Medlemspris 26,10 kr.
Beskrivelse

Beskrivelse

Crackers med havre

Om varen

Økologiske crackers med havre fra Agrain, 160 g.

Sprøde og fiberrige miniknækbrød lavet med danske havreflager og overskydende mask fra danske ølproducenter. Drysset med sesamfrø og smagt til med en smule ingefær.

Perfekt som en hurtig snack eller til det store ostebord.

Om producenten

Agrain er et nyt dansk fødevarebrand. Agrain fik luft under vingerne, da to universitetsstuderende i 2018 fik idéen om at "upcycle" mask til fødevarer.

Hvert år produceres mere end 200 milliarder liter øl på verdensplan. Når bryggerierne brygger øl, efterlades et overskudsprodukt kaldet mask. Mask er maltede og mæskede korn, typisk byg, som sorteres fra, når sukkeret er trukket ud af kornet, så gæringen af øllet kan startes.

Hos Agrain omdannes mask fra økologisk øl- og whiskyproduktion til specialmel, som bruges til at lave en række velsmagende produkter. Den rå mask har en konsistens som en grødagtig masse, når den kommer ind. På Agrains fabrik forarbejdes masken nænsomt, for at minimere udslip af CO2, og for at bevare 100 % af restproduktet.

Opbevaring

Opbevares mørkt og tørt.

Indhold

Indhold

Henter...
Idékassen
-