Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Flødeboller – Classic

Flødeboller – Classic

4 stk., 150 g | Håndlavede luksusflødeboller med ægte belgisk callebaut-chokolade fra Ærli'
85 kr.
Medlemspris 76,50 kr.

Om varen

Økologiske flødeboller med vaniljeskum fra Ærli', 4 stk., 150 g i alt.

Luksuriøse flødeboller med en sprød bund af mørk chokolade og kakaonibs, fyldt med en blød og luftig skum med smag fra ægte vanilje og overtrukket med 60% mørk belgisk callebaut-chokolade.

Flødebollerne er lavet på gammeldags vis uden brug af unødvendige tilsætningsstoffer og uden tilsat laktose eller gluten.

Om producenten

Ærli' flødeboller er startet af fynbo Michael Møller Larsen i familiens køkken, hvor han den dag i dag stadigvæk udvikler og afprøver alle sine flødebolleopskrifter.

Det har altid været fællesskabet og hyggen, der har drevet værket for Michael. Da der er flere i hans families omgangskreds, som lider af enten laktose- eller glutenintolerance, prioriterede han fra starten at undgå laktose- eller glutenholdige ingredienser i sine flødeboller.

Kompromisløsheden og ærligheden, er altså i højsædet hos Ærli'. Men, først og fremmest er det kærligheden til gode flødeboller, der er i centrum. For som Michael selv siger, "kvalitetsflødeboller giver bare en større smagsoplevelse, end de konventionelle versioner."

Opbevaring

Opbevares mørkt, tørt og ikke for varmt. Kan også opbevares på køl.

Indhold

Indhold

Henter...
-