Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Lammekrone

Lammekrone

Min. 450 g | Lammekrone med ben
199 kr.
Medlemspris 179,10 kr.

Om varen

Økologisk lammekrone med ben fra Spanien, min. 450 g.

Mør, saftig og smagfuld lammekrone er en af de fineste udskæringer man får fra lammet. Lammekronen er med ben og er ikke pudset af.

Kødet leveres af Ecológica de los Pirineus, der holder til højt oppe i Pyrenæerne, nordvest for Barcelona.

Her i bjergene græsser Marc og Jaume køer og får. Dyrene lever dybt inde midt i den uberørte natur, hvor de kun kan nås til fods, eller på hesteryg. Marc og Jaume styrer alle dele af produktionen og sikrer derved dyrenes trivsel og kødets kvalitet.

Anvendelse

Rids fedtsiden på kryds og på tværs, og krydr godt med salt. Skal det være ekstra lækkert, kan du også pudse ribbenene helt fri for fedt med en skarp kniv.

Gnid fedtsiden med hakkede urter, fx rosmarin, timian, hvidløg og revet citronskal. Alternativt kan man brune kronen af på panden først, lave en fin brødkrumme smagt til med urter og "coate" lammekronen i den.

Tilbered kronen i ovn, til kernetemperaturen er 54-56 °C, for perfekt rosastegt lam. Det anbefales ikke at gennemstege lammekrone.

Beregn 2 koteletter/ben per person.

Opbevaring

Opbevares på køl.

Bemærk, at kødet er under optøning, når du modtager det. Vi anbefaler, at du opbevarer det i køleskabet mindst et døgn. Så kan du være sikker på, at det er tøet helt op.

Indhold

Indhold

Henter...
-