Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Den Veganske MåltidsKasse

Den Veganske MåltidsKasse

Grønne, veganske retter med fokus på velsmag, vegetabilske proteiner og veganske specialiteter fyldt med grøn energi

94 kr. pr. kuv.
375 kr.
Medlemspris 337,50 kr.
Ugens menu
Henter...

Den Veganske MåltidsKasse indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave aftensmåltider fyldt med smag, variation og grøn energi.

Kassen er til dig, der vil spise endnu grønnere eller prøve kræfter med en 100 % vegansk livsstil.

Her får du spændende opskrifter fulde af inspiration og masser af gode grøntsager, krydderier, nemme proteiner og tilbehør, så du kan lave god mad på under 45 minutter.

Der er fokus på velsmag, sundhed, klimavenlighed og selvfølgelig helt grønne retter. Grøntsagerne spiller hovedrollen, suppleret af vegetabilske proteiner som bælgfrugter, korn og ris samt spændende veganske kondimenter, saucer og specialiteter som falafelfars, gnocchi, seitan-tofu og pizzadej.

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i Den Veganske Måltidskasse er 510 gram CO₂ og 100% af energien kommer fra planteriget. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer. Derfor vil tilberedningstiderne i opskrifterne til 3 og 4 personer nogle gange være længere, da der er mere grønt og dermed mere, der skal skylles, snittes og hakkes. Se ugens menu for vejledende tider.

Leder du efter et glutenfrit alternativ? Prøv de sunde og velsmagende aftensmåltider i Den Glutenfri VeganerKasse.

Indhold

Indhold

Henter...
-