Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Tofu – Naturel

Tofu – Naturel

250 g | Frisklavet tofu fra danske Lê Trang
46 kr.
Medlemspris 41,40 kr.

Om varen

Økologisk tofu naturel fra Lê Trang, 250 g.

Tofu produceret i Danmark på økologiske sojabønner fra Italien, nigarisalt fra Japan og vand – og intet andet. Resultatet er en frisk og blød tofu med en ren og fin smag.

Sojabønnerne lægges i blød, før de males til sojamælk. Sojamælken koges derefter op, og når den er kølet ned igen tilsættes nigarisalt, hvilket får sojamælken til at koagulere. Herefter hældes den i forme, hvor den presses til tofu.

Denne procedure giver tofuen den ganske særlige smag, konsistens og fasthed, som er Lê Trangs varemærke. Bemærk, at frisk tofu har en naturlig begrænset holdbarhed.

Om producenten

Velsmagende mad af gode råvarer har været opskriften for Trang Thien Lê, siden hun i 2014 kom til Danmark og begyndte at lave vietnamesisk street food. Men, hun har savnet tofu af ordentlig kvalitet, og derfor er hun begyndt at lave sin egen – af økologiske råvarer fra Europa.

Lê Trangs mål er at hjælpe alle, der vil det, med at spise spændende mad med tofu, og vise at tofu kan produceres lokalt, uden at gå på kompromis med smag og konsistens. Samtidig arbejder Lê Trang for at deres produktion er i balance med deres omgivelser, hvilket for dem betyder et lavt klimaaftryk og opmærksomhed på kvaliteten i valg af råvarer.

Anvendelse

Den friske tofu har en fin konsistens og en ren smag, der kan udgøre det som proteinkilde i et væld af retter.

Prøv fx at marinere tern af tofu op med tamarisauce, ristet sesamolie, lidt finthakket chili, lime og riseddike, og vend det i en læskende thai-inspireret salat med fintskåret kinaradise, saltet agurk, romainesalat og koriander. Tofuen kan også steges, simres med i gryderetter eller frituresteges.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst +5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
-