Søg
Menu
Fav.
Favoritter
Tofu – Chili og citrongræs

Tofu – Chili og citrongræs

250 g | Frisklavet tofu med chili og citrongræs fra danske Lê Trang
48 kr.
Medlemspris 43,20 kr.

Om varen

Økologisk tofu med chili og citrongræs fra Lê Trang, 250 g.

Tofu produceret i Danmark på økologiske sojabønner fra Italien, nigarisalt fra Japan og vand, kun tilsat frisk chili og citrongræs. Resultatet er en frisk og blød tofu med en intens og krydret smag.

Sojabønnerne lægges i blød, før de males til sojamælk. Sojamælken koges derefter op, og når den er kølet ned igen tilsættes nigarisalt, hvilket får sojamælken til at koagulere. Herefter hældes den i forme, hvor den presses til tofu.

Denne procedure giver tofuen den ganske særlige smag, konsistens og fasthed, som er Lê Trangs varemærke. Bemærk, at frisk tofu har en naturlig begrænset holdbarhed.

Om producenten

Velsmagende mad af gode råvarer har været opskriften for Trang Thien Lê, siden hun i 2014 kom til Danmark og begyndte at lave vietnamesisk street food. Men, hun har savnet tofu af ordentlig kvalitet, og derfor er hun begyndt at lave sin egen – af økologiske råvarer fra Europa.

Lê Trangs mål er at hjælpe alle, der vil det, med at spise spændende mad med tofu, og vise at tofu kan produceres lokalt, uden at gå på kompromis med smag og konsistens. Samtidig arbejder Lê Trang for at deres produktion er i balance med deres omgivelser, hvilket for dem betyder et lavt klimaaftryk og opmærksomhed på kvaliteten i valg af råvarer.

Anvendelse

Den chili- og citrongræsmarinerede tofu er en smule mere intens og spicy i smagen, end Lê Trangs andre varianter, hvilket gør den velegnet til især asiatiske retter.

Hvis der skal hurtig mad på bordet, så nyd tofuen i en rice bowl: Skær tofuen i tern, og steg dem sprøde i rigeligt olie. Anret de sprøde, spicy tofutern med stegte ris og råstegte grøntsager toppet med hoisin, fintsnittede forårsløg, ristede sesamfrø eller hvad du ellers lige ligger inde med af lækre toppings.

Opbevaring

Opbevares på køl ved højst +5 °C.

Indhold

Indhold

Henter...
-