Søg
Menu
Fav.
Favoritter
KvikKassen

KvikKassen

Hurtige måltider til en travl hverdag

93 kr. pr. kuv.
555 kr.
Medlemspris 499,50 kr.
Ugens menu
Kokken bag:
Pernille Skjødt
Henter...

Med KvikKassen kan du tilberede velsmagende retter med et minimum af indsats.

Kassen er fuld af gode, nemme grøntsager og velkendte fisk og kødudskæringer, der er tilberedt på 10-30 minutter, og som giver retter med stor smag. KvikKassen til 3 dage er altid uden fisk.

Du får varierede måltider for både store og små. Altid med få, men gode, råvarer i fokus og opskrifter, der er lette at følge.

Hver uge finder du en ekstra hurtig ret, hvor måltidet kan fremtrylles på ca. 10 min. og en ret, som tilberedes med minimal opvask, fx i én gryde og ét fad, eller på én pande, så du sparer både tid og energi.

I KvikKassen får du både de klassiske papiropskrifter og vores nye online opskrifter med billeder af retterne og ingredienserne samt køkkentips på video med en af vores dygtige kokke. 

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i KvikKassen er 1690 gram CO₂ og 74% af energien kommer fra planteriget. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer.

Derfor vil tilberedningstiderne i opskrifterne til 3, 4 og 5 personer nogle gange være længere, da der er mere grønt og dermed mere, der skal skylles, snittes og hakkes.

Nogle retter kan tilberedes på 10-20 minutter, imens andre (typisk dem, der passer sig selv i ovnen), kan gå over de 30 minutter, men det er sjældent – og når det sker, har du oftest hænderne fri en god del af tiden.

 

Indhold

Indhold

Henter...
-