Søg
Menu
Fav.
Favoritter

KvikKassen

Hurtige måltider til en travl hverdag

  • 4 pers.
  • 5 dage
52 kr. pr. kuv.
1.039 kr.
Medlemspris 935,10 kr.
Ugens menu

Ugens menu

Kokken bag:
Pernille Skjødt
Henter...
Beskrivelse

Beskrivelse

KvikKassen

Med KvikKassen kan du tilberede velsmagende retter med et minimum af indsats.

Kassen er fuld af gode, nemme grøntsager og velkendte fisk og kødudskæringer, der er tilberedt på 10-30 minutter, og som giver retter med stor smag. KvikKassen til 3 dage er altid uden fisk.

Du får varierede måltider for både store og små. Altid med få, men gode, råvarer i fokus og opskrifter, der er lette at følge.

Hver uge finder du en ekstra hurtig ret, hvor måltidet kan fremtrylles på ca. 10 min. og en ret, som tilberedes i én gryde, på én pande eller i ét fad, så du sparer både tid, energi og opvask.

I KvikKassen får du både de klassiske papiropskrifter og vores nye online opskrifter med billeder af retterne og ingredienserne samt køkkentips på video med en af vores dygtige kokke. 

Måltidskassens klimaaftryk

Klimaftrykket for 1 kuvert i KvikKassen er 1.670 gram CO₂. Er du nysgerrig på, hvordan vi udregner din måltidskasses klimaaftryk? Så læs mere om vores arbejde med CO₂-beregninger under 'Om Aarstiderne'.

Tilberedningstid

Bemærk, at tilberedningstiden er beregnet ud fra opskrifterne til 2 personer.

Derfor vil tilberedningstiderne i opskrifterne til 3, 4 og 5 personer nogle gange være længere, da der er mere grønt og dermed mere, der skal skylles, snittes og hakkes.

Nogle retter kan tilberedes på 10-20 minutter, imens andre (typisk dem, der passer sig selv i ovnen), kan gå over de 30 minutter, men det er sjældent – og når det sker, har du oftest hænderne fri en god del af tiden.

 

Indhold

Indhold

Henter...
-